EBP Consulting Team

Wij zijn een team van consultants die tot uw dienst staan voor elk probleem bij overheidsopdrachten.

Wie is EBP Consulting?

Het EBP Consulting team bestaat momenteel uit 6 consultants. Onze experts hebben uitgebreide praktische en juridische ervaring, zowel in de klassieke als in de speciale sectoren. En wie kan u de spelregels beter aanleren dan specialisten die een groot deel van hun expertise in het veld, bij de overheid of bij particuliere ondernemingen hebben verworven? Zij helpen u om de beste juridische en praktische oplossing te vinden, of u nu een administratie of een onderneming bent.

Loic

Loïc de Wilde

Ops. Manager – Consultant – Trainer

Loïc de Wilde heeft zijn ervaring in overheidsopdrachten opgedaan bij de aankoopdienst van de Algemene Politiesteundienst (Interpol, Europol, ...) die rapporteert aan het kabinet van de minister van Binnenlandse Zaken en Justitie. Hij was ook verantwoordelijk voor alle directiemedewerkers belast met personeel, begroting, inkoop en audit.
Hij is sinds 1997 actief bij EBP en houdt zich voornamelijk bezig met training en adviesverlening (volledige opvolging van procedures voor overheidsopdrachten, inclusief uitvoering) binnen administraties en bedrijven. 

 • Talen: Frans (moedertaal) en Nederlands
Bérénice

Bérénice Wathelet

Executive Director - Super Star

Bérénice begon haar carrière als juriste gespecialiseerd in overheidsopdrachten bij de Europese Commissie. Na een stage bij DLA Piper is zij in 2011 toegetreden tot het team van EBP Consulting, waar zij juridische adviezen en trainingen op het gebied van overheidsopdrachten heeft gegeven aan diverse aanbestedende diensten en bedrijven.

Van 2015 tot 2017 was Bérénice Wathelet adjunct-directeur van de Dienst Stedenbouw van Stad Brussel. Naast haar teammanagementmissie adviseerde zij over strategieën voor overheidsopdrachten, de implementatie van procedures, werkmethoden en processen om de gestelde doelen te bereiken.

Sinds augustus 2017 is Bérénice Executive Director bij EBP. Zij is verantwoordelijk voor de adviesverlening en de afdeling die belast is met de organisatie van opleidingen, seminaries en events.

 • Motto: “CARPE DIEM”, “ze wisten niet dat het onmogelijk was, dus deden ze het”
 • Talen: Frans, Nederlands en Engels
Delphine

Delphine Béjannin

Juriste – Consultant – Trainer

Na 3 jaar gewerkt te hebben als publiekrechtelijk juriste in een Frans bedrijf inzake concessieovereenkomsten en overheidsopdrachten, is Delphine in juni 2018 in dienst getreden bij EBP binnen het “consulting & training” team . Zij is belast met training en ondersteuning op het gebied van overheidsopdrachten, zowel voor overheden als bedrijven: advies en begeleiding bij de toepassing van de wetgeving inzake overheidsopdrachten, proeflezen en opmaak van bijzondere bestekken, gunningsverslagen, gerichte opleiding, ondersteuning bij gunningsprocedures.

 • Talen: Frans en Engels

Stijn

Stijn Knaepen

Advocaat – Consultant – Trainer

Stijn werkt als advocaat en EBP-consultant voor diverse bedrijven en overheden. Stijn besloot in 2019 toe te treden tot EBP. Dankzij deze verschillende ervaringen heeft hij zowel theoretische als praktische kennis van het overheidsopdrachtenrecht verworven, die hij nu gebruikt om zijn publieke en private cliënten te adviseren.

 

 • Talen: Nederlands

 

Corentin

Corentin Brisbois

Jurist – Consultant – Trainer

Après avoir effectué un Master en droit à l’Université Libre de Bruxelles, Corentin a suivi une spécialisation en droit de l’environnement et en droit public immobilier à l’Université Saint-Louis. Il a rejoint en 2019 l’équipe d’EBP Consulting en tant que juriste et formateur.
Il assure un rôle de conseil à destination des entreprises et administrations sur la réglementation relatives aux marchés publics et propose des solutions concrètes, tant au stade de la passation que de l’exécution.

 • Langues: français, néerlandais, anglais
maybeyou.fw

U?

Consultant

 

Functieomschrijving

 • Als Consultant Jurist Overheidsopdrachten ben je verantwoordelijk voor het adviseren van overheden bij hun aankoopprocedures en het opstellen/controleren van bijzondere bestekken.
 • Je antwoordt op juridische vragen van overheden omtrent overheidsopdrachten.
 • Je adviseert privé bedrijven bij het opstellen van offertes.
 • Tevens zal je ook ingeschakeld worden bij de opleidingen, trainingen en seminaries die EBP Consulting verzorgt.
 • Indien nodig word je tijdelijk gedetacheerd bij administraties om er de aankoopdienst te versterken.

Profielomschrijving

 • Als Consultant Jurist Overheidsopdrachten ben je afgestuurd in een juridische richting of kan je rekenen op ruime ervaring op de aankoopafdeling van een openbaar bestuur.
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in het opstellen en gunnen van overheidsopdrachten
 • Je bent bereid om je kennis te delen in het kader van opleidingen, adviezen en tegelijkertijd je kennis in het domein verder verdiepen.
 • Je bent Nederlandstalig en hebt voldoende kennis van de Franse taal

Aanbod

 • Een aantrekkelijk salarispakket en de kans om je talenten verder te ontwikkelen.
 • Daarnaast kan je bij ons een interessante loopbaan opbouwen in een domein dat in constante ontwikkeling is en waarbij je van nabij kennis maakt met een tal van publieke en private entiteiten.
 • Je kan rekenen op voldoende ondersteuning dankzij onze trainingsprogramma’s.
 • De mogelijkheid om te telewerken.
 • De mogelijkheid op een bedrijfswagen

“Bijdragen aan ontwikkeling en innovatie in de publieke sector geeft me telkens weer een boost”

-Bérénice Wathelet. Executive Director

Wilt u lid worden van ons team?

Wij zijn altijd op zoek naar experts om onze teams te versterken en sprekers voor onze events. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier.

Hoe ons contacteren?

 • Wilt u meer weten over de algemene voorwaarden? >>

  De hierboven vermelde gegevens zijn noodzakelijk om de verwerking van uw aanvraag en de toegang tot onze diensten correct uit te voeren en om informatie te ontvangen rond deze diensten. Conform de AVG kan u deze gegevens opvragen, laten wijzigen of schrappen via een mail naar gdpr@ebp.be. Door ondertekening van dit formulier aanvaardt u de Algemene Voorwaarden.

Scroll to Top